RAIDO

ASIGN

ASIGN Interaktiv Kommunikasjon tillater mottakeren av audio-visuelt innhold å interakte med orginal data fra senderen sin side, og fokus på nettverksressurser ved å sende kun innhold relevant til operasjonen.


ASIGN Introduksjon

ASIGN tillater mottakeren av audiovisuelt innhold å samhandle med orginal data fra avsenderside og fokusere på nettverksressurser på å primært sende innhold relevant til operasjonen. ASIGN kan redusere båndbreddebehovet med 99%, redusere kostnader for innholdstilhang og forsinkelse, eller øke antall kameraer tilsvarende, uten å ofre relevant presisjon.


Utviklet for å fungere hvor som helst, når som helst, for mobile satellitt nettverk, ASIGN kan fungere med alle ukjente, variale, til og med upålitelige, nettverk med begrenset båndbredde, og støtter geo- og tids-merkede bilder og videokommunikasjon med integrering i kart.


ASIGN er en sertifisert applikasjon for Inmarsat satellittkommunikasjon, verifisert for å utmerke seg over TETRA/TEDS og fungerer over GPRS/EDGE/3G/4G mobilnettverk systemer; og i generelt en hvilken som helst type nettverk. Frakoblede operasjonmoduser støttes også.ASIGN for Windows PC

ASIGN Field Communicator - Interaktiv sender, som tillater feltbrukere å sende (push) bilder og videoklipp, geo-tagge dem, tethered shooting, mens fjernanalytikere via forhåndsvisninger kan få tilgang til de orginale bildene i sanntid eller senere, og be om (pull) regioner av interesse i opp til orginal oppløsning, Kestrel værstasjoner kan brukes til å meta-tagge noen bilder med vær data.


ASIGN Field Communicator - Interaktiv mottaker, noe som gjør det mulig for en sentral lokasjon å sende forhåndsvisninger ut i felt, hvor brukere kan hente regioner av interesse. I utgangspunkte det motsatte av ASIGN fra feltet.


GEO-ASIGN (beta) er en spesiell versjon, ligner på den interaktive mottakeren som i dette tilfellet brukes til satellittobservasjonsbilder. Dette gjør at oppdatert innhold med høy presisjon kan være raskt tilgjengelig over svært langsomme nettverk (demonstrert over 2 kbps i feltet).ASIGN for Smarttelefoner (iOS, Android, Windows telefon)

ASIGN Pro kan brukes tilå koble tl eksterne kameraer og tillater tethered shooting (for noen Android-modeller) og tilkobling til GoPro og andre Trådløse SD-kort (FlashAir), samt å bruke det innebygde kameraet for interaktiv kommunikasjon av fotoinnhold. Tekst- og vurderingsmaler støttes. Alle objekter er geo-tagget. ASIGN Pro er utviklet sepsielt for Politiet og krisehåndtering. Online spørreskjema for behov vurdering er støttet. ASIGN Pro kan bli konfigurert til å kommunisere med hvilket som helst server, så lenge brukeren har brukernavn og passord. Sikkerhet er gitt via krypterte bildebeholdere.


ASIGN Crowd er en light versjon som kommer forhåndskonfigurert for pålitelig crowdsourcing ved hjelp av konsekvent formatert data for rask og presis analyse.


UN-ASIGN er en crowdsourcing applikasjon utviklet og utgitt for FN. Data sendes til en ASIGN-server ved CERN i Genève, Sveits. FN vurderer dataene og skaper rask kartlegging, ESRI GISog rapporter som gir de nasjonale beredskapsinteressene en uvurderlig situasjonsbevissthet.ASIGN Central Commander - Online Serverportal

ASIGN Central Commander - Online Serverportal er navet til all informasjon fra og til ASIGN-Feltbrukere og for å integrere i andre systemer, sette opp GIS-feeder og dele data med ikke-ASIGN-brukere også. ASIGN-serveren har et webgrensesnitt og tillater data å aksesseres og analysert via vanlige nettlesere. Mens den generelle modellen er å få brukerne til å arbeide på en sky server, private servere kan også bli satt opp for de brukerne som krever total kontroll over hvor dataene befinner seg.